Termeni si conditii de utilizare

Pentru utilizarea sitului www.nibo.ro este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Acest site a fost conceput pentru a oferi informatii generale, date de contact si suport pentru firma SC Nibo Expert Srl.

Nibo Expert SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul sitului va este oferit gratuit cu scop informational.
Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut, incluzand fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, ilustratiile grafice, elementele mediale (video, sunet), software si alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate Nibo Expert SRL. Folosirea continutului acestui site fara acordul Nibo Expert SRL este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Exceptie fac resursele gratuite, pentru care Nibo Expert SRL nu detine drept de autor.

Confidentialitate

Daca utilizati acest site, se presupune ca sunteti de acord ca Nibo Expert SRL poate inregistra si stoca informatii despre dumneavoastra, obtinute cu acordul dumneavoastra prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a comunicarii intre parti, pentru promovarea serviciilor si a produselor oferite. Aceste informatii, dar nu si datele dumneavoastra personale de identitate (nume, adresa, adresa e-mail, numere de telefon), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera Nibo Expert. Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dumneavoastra este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

Limitatea responsabilitatii

Utilizarea acestui site reprezinta in totalitate optiunea dvs.
Nibo Expert SRL nu este raspunzatoare pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe site. Toate materialele de pe site au caracter informativ.
Nibo Expert SRL nu garanteaza ca functionarea sitului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori si ca utilizarea sitului este lipsita de riscuri.
Nibo Expert SRL are dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord.

Link-uri pe alte situri

Situl poate contine link-uri catre alte situri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Nibo Expert SRL. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Nibo Expert SRL nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor situri.
Nibo Expert SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste situri: incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licentioase sau calomnioase.
Daca intrati printr-un link pe astfel de situri, aceasta reprezinta in intregime optiunea dumneavoastra.

Utilizare

Accesand acest site va angajati sa respectati legislatia in vigoare si sa nu desfasurati nici un fel de activitati ilegale (hacking, cracking sau altele similare care pun in pericol buna functionare a sitului, a serverului, securitatea informatiilor)

Suspendarea accesului

Putem bloca accesul la acest site, fara nici un fel de notificare prealabila oricui consideram ca ne aduce prejudicii de orice natura.

Modificari

Nibo Expert SRL isi rezeva dreptul de a modifica continutul si functionalitatea acestui site, de a limita accesul oricui aduce prejudicii de orice natura societatii SC Nibo Expert SRL sau de a inchide acest site in orice moment.
Acestea poti fi facute oricand, pentru orice motiv, fara nici un fel de notificare prealabila si SC Nibo Expert SRL nu va fi facuta responsabila in nici un fel de eventualele consecinte ale unei astfel de schimbari.